Skip navigation

Aanmelden

Aanmelding

U kunt zich bij ons aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en digitaal (beveiligd) aan ons te sturen.

Aangezien u zowel voor de Basis GGZ (BGGZ) als de Specialistische GGZ (SGGZ) een verwijsbrief nodig hebt, is het noodzakelijk dat u vooraf contact opneemt met uw huisarts. Ook medisch specialisten mogen doorverwijzen. De verwijsbrief is vereist voor een behandeling of onderzoek.

Soms ontvangen wij ook van de huisarts een verwijsbrief zonder dat er een aanmelding is gedaan. Voor het opstarten van een aanmeldprocedure is het insturen van het web aanmeldformulier een voorwaarde.

Voor aanvullende vragen kunt u ons bellen. Iedere werkdag van 13.00 tot 13.30 uur heeft de praktijk telefonisch spreekuur. U kunt dan met een van onze collega’s spreken. Op ieder ander tijdstip kunt u een voicemail inspreken, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Wachtlijst

Helaas kunnen wij u na aanmelding niet onmiddellijk helpen en komt u op een wachtlijst.

De wachttijd (per 17 april 2024) is: 16 weken.

De afspraak voor een intakegesprek zullen wij met u gaan maken na ontvangst van het aanmeldformulier en de verwijzing. In principe is er geen wachttijd tussen intake en aansluitende behandeling. Tenzij de juiste behandelaar niet beschikbaar is.

N.B. Als door veel aanmeldingen de wachttijden oplopen, gaan wij bij nieuwe aanmeldingen voorrang geven aan zwaardere en meer urgente problematiek. Dus aan patiënten met een verwijzing voor specialistische GGZ.  Als u zich aanmeldt met een verwijzing voor basis GGZ en de wachttijd is meer dan 8 weken zullen wij u adviseren naar een praktijk voor Basis GGZ te gaan. Ook voor specialistische GGZ (SGGZ) zullen wij u doorverwijzen naar andere praktijken in de regio indien de wachttijd meer dan 12 weken is en u elders sneller geholpen kunt worden.

Informatieuitwisseling

Bij het digitale declaratieproces worden de classificatie gegevens aan de zorgverzekeraar vermeld, tenzij de patiënt hier bezwaar tegen maakt d.m.v. een zgn. privacyverklaring.
Uw verwijzer wordt van uw aanmelding op de hoogte gesteld en voor welke classificatie u behandeld gaat worden. Bij afsluiting van uw behandeling krijgt de verwijzer wederom bericht. Van alle informatie die naar uw verwijzer gaat krijgt u inzage,  ontvangt u een kopie en tekent u voor akkoord voor verzending.

Formulier webaanmelding

Kunt u aangeven of er sprake is van

Het is mogelijk dat mails m.b.t. de aanmelding in uw spam box terecht komen.
 

© Copyright  | Psychologen Praktijk Putten