Skip navigation

ACTUEEL: Corona beleid PPP

Aanpassing Corona beleid m.i.v. 2 juni 2020.

Vanaf 30 maart j.l. zijn door PPP in verband met het Corona virus geen face to face contacten meer uitgevoerd.  Begin mei is dit beleid versoepeld  door patiënten die niet kunnen beeldbellen de mogelijkheid te bieden een face to face contact af te spreken.

M.i.v. dinsdag 2 juni willen wij deze mogelijkheid weer aan alle patiënten  aanbieden. E.e.a. wel in goed overleg met uw behandelaar.

Dat betekent dat we vanaf juni  ook nog steeds behandelingen per telefoon of per webcam blijven doen.

Hoe werkt het beeldbellen?
U ontvangt een email met een link van uw behandelaar. Als u daar op klikt en u via Google Chrome aanmeldt, komt er een veilige video verbinding tot stand met uw behandelaar.
Het is wat onwennig misschien, maar u zult zien dat het goed werkt. We hebben inmiddels  ruime en goede ervaring met deze vorm van communicatie.

 

Welkom

Welkom op de website van Psychologen Praktijk Putten (PPP). PPP is een instelling voor medisch specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) die, in nauwe samenwerking met de huisarts, zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ bij de meest voorkomende psychische stoornissen aanbiedt.In de praktijk zijn Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten, GZ psychologen en orthopedagogen werkzaam.

Volwassenen

Bij de PPP kunnen zich volwassenen aanmelden. Problemen waarmee mensen kunnen kampen zijn bijvoorbeeld uit de hand gelopen angsten, fobieën, somberheid, stress, onverwerkte rouw, onverklaarbare lichamelijke klachten of moeite hebben met het verwerken van ingrijpende ervaringen. Vaak zijn problemen verankerd in de persoonlijkheid en langdurig van aard.

Lees meer…

© Copyright  | Psychologen Praktijk Putten