Skip navigation

ACTUEEL

LET OP: het telefoonnummer van PPP is gewijzigd : 0341 355338

Corona beleid m.i.v. 9 maart 2021.
Behandelingen kunnen face to face blijven plaatsvinden. In onze ruime spreekkamers kan de 1,5 meter afstand ruimschoots gewaarborgd worden. Wij vragen u wel om bij binnenkomst in het Gezondheidscentrum uw handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen. Dit geldt voor de wachtruimte en de gangen. In de spreekkamer kan het mondkapje af.
Komt u precies op tijd,  zodat u maar kort hoeft te wachten in de wachtkamer. Mocht u zich niet prettig voelen bij een face to face contact dat is er de mogelijkheid tot beeldbellen of een telefonisch consult. Uiteraard dit alles in overleg met uw behandelaar.

Hoe werkt het beeldbellen?
U ontvangt een email met een link van uw behandelaar. Als u daar op klikt en u via Google Chrome aanmeldt, komt er een veilige video verbinding tot stand met uw behandelaar.
Het is wat onwennig misschien, maar u zult zien dat het goed werkt. We hebben inmiddels  ruime en goede ervaring met deze vorm van communicatie.

 

Welkom

Welkom op de website van Psychologen Praktijk Putten (PPP). PPP is een instelling voor medisch specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) die, in nauwe samenwerking met de huisarts, zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ bij de meest voorkomende psychische stoornissen aanbiedt. In de praktijk zijn Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten, GZ psychologen en orthopedagogen werkzaam.

Volwassenen

Bij de PPP kunnen zich volwassenen aanmelden. Problemen waarmee mensen kunnen kampen zijn bijvoorbeeld uit de hand gelopen angsten, fobieën, somberheid, stress, onverwerkte rouw, onverklaarbare lichamelijke klachten of moeite hebben met het verwerken van ingrijpende ervaringen. Vaak zijn problemen verankerd in de persoonlijkheid en langdurig van aard.

Lees meer…

© Copyright  | Psychologen Praktijk Putten